fredag 7. juni 2013

Feriestemning

Hei!
Eg har hatt elevar oppe til muntleg eksamen i matematikk denne veka og det har vore hektiske dagar med trekking, veiledning og eksamen, men eg har heldigvis vore tidleg ferdig om dagane.Thomas har ferie no og då nyttar me sjansen til å få litt ekstra familietid. Det er som enno strålande sommarvær i Tromsø, så me har nok vore heldig med året.

Onsdag tok me middag i "bukta", flott vær og fakstisk lite folk i bukta. Lukas og Isak nytta sjansen til å bade litt, men det er framleis for kaldt for meg. (Det er nok mogleg at det ikkje kjem opp i "min" badetempratur denne sommaren).


Torsdag tok eg, Thomas, Nora og Lukas med oss middagsniste og prøvde fjellheisen i Tromsdalen. Isak ville heller vere på fotballskule....... ingen overraskelse. Fjellheisen var ein kort utgave av hangursbanen, men utsikten på toppen var nok desto meir fantastisk. Utsikt til alle kantar, rart å sjå tromsøya frå denne vinkelen.......I tillegg går denne heisen til kl.01.00. Me får prøve ut kveldstur seinare i sommar.
Lukas som er blitt ein ordentlig tøffing når det gjeld bading og nytta sjansen til å prøve ut fjellvatn.


Fredag hadde eg fri og eg og Thomas nytta sjansen til ein skikkelig kosedag. Trening , soling og "date" på Skarven. Årets første utepils  og rekesmørbrød gav skikkelig feriestemning. På vegen heim stakk me innom biblioteket og der sto...... Sykkelen som vart stjelt forrige helg!! Etter mye undersøking og hjelp frå politiet fekk me med oss sykkelen heim. Riktignok uten bagasjebrett, men med nytt sete og drikkeflaskestativ. Kvelden vart avslutta med grillmat, dessert og landskamp for gutta:-)

I dag er planen tivoli, men desverre er det litt gråvær på morgonen. Me får satse på at det lettar utover dagen.

Ha ei super helg! klem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar