søndag 2. juni 2013

Mai månad

Då er eksamen over og eg får endeleg tid til å blogge litt. Mai har vore fantastisk. Sol og sydenstemning omtrent heile tida.
Mykje har skjedd denne månaden. Svigers har vore på besøk og fekk sjå Tromsø på sitt beste.Me var blant anna på fisketur ute hjå Truls på Kvaløya, ingen fisk men fin rotur og gode bollar på Budeia. Dei fekk også med seg kampen mot Brann, der "gutan" vann. Super stemning på Alfheim.

Lukas er blitt skulegut og fekk møta klasse og lærar. På skulen fekk han ny sekk og var veldig Stolt, gledar seg allreie til skulestart i August. Han får overta læraren til Isak så det vert knallbra.

Isak har spelt på avslutningskonsert på kulturskulen og har hatt kjempestart på sesongen med 7ar laget sitt.

Nora har fått møta klassen sin på ungdomskulen. Ho fekk med seg to av venninnene sine frå Bjerkaker og var kjempenøgd. Ganske rart å snart ha ungdomskulejente:-)


Elles er badesesongen i gang.Det er flott strand i "Bukta" og  både Nora og Lukas har vore uti og svømt. (framleis litt kaldt for oss andre). Vannvittig mykje folk der på solskinnsdagar, men ein finn alltid ein ledig flekk.          
 

Dette er mai månad i grove trekk. Avslutta dessverre månaden med at syklane til Nora og Isak vart stjelt, så helga er nytta til sykkeljakt.

No ventar siste rest av skuleåret og ferie. Berre ein månad til første besøket kjem. Trond og Siri kjem opp med ungane. Me gledar oss......
Ha ein fin søndag! Klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar